Bungyjumpen

Speedfreaks, adrenaline junks en daredevils kunnen terecht bij onze vaste Jump locatie op de Pier in Scheveningen. Vanaf onze Jumpsite op de Pier maak je een val van 60 meter, kom je oog in oog te staan met de golven van de Noordzee, overzie je het strand en de hele boulevard. Vind je het toch een beetje eng, neem dan een vriend of vriendin mee en maak een duosprong. Afhankelijk van de drukte en het getij is het soms ook mogelijk een waterdip te maken! Voor Bungy Jump Holland is een speciale kraan geconstrueerd en daarna op de 50 meter hoge uitkijktoren van de pier gemonteerd. De kraan, de uitkijktoren en de hoogte van de pier zelf maken een sprong mogelijk vanaf ongeveer 60 meter.

Eerst word je ingeschreven waarbij je onder andere gewogen wordt, daarna krijg je een harnas en legstraps aan en wacht je tot je aan de beurt bent. Misschien wel de langste minuten van je leven!! Je hartslag neemt toe, je ademhaling versnelt en dan… ben je opeens aan de beurt! Het jumpteam maakt je vast aan de bungy en aan het veiligheidskoord, en als alles dan driedubbel gecheckt is gaat de kooi omhoog. Tijdens het stijgen van de kooi legt de Jumpmaster je alles uit, en voordat je het weet sta je op jumphoogte. 60 meter boven de, soms, ruige Noordzee vraagt de Jumpmaster of je er klaar voor bent. NEE NATUURLIJK NIET, maar toch raap je al je moed bij elkaar en spring je de diepte in!! AAAAAH wat een ervaring! Je wordt door de kraanmachinist veilig naar beneden gebracht en daar staat iedereen te wachten op je reactie. Als je tot rust gekomen bent krijg je de video te zien van jouw sprong en kun je besluiten of je deze wilt aanschaffen. Ook kun je een Bungy Jump T-shirt kopen waarop staat dat jij hebt gebungyjumpt!

FOTO/VIDEO
Je sprong wordt vereeuwigd door onze professionele fotograaf, die alles op video heeft vastgelegd, vanaf het moment dat je ingeschreven bent totdat je weer veilig met beide benen op de grond staat. Na afloop kun je de video direct bekijken en besluiten of je de video koopt. Uit de film kun je zelf snapshots halen van de meest spectaculaire momenten. Dit is tevens een fantastisch cadeau om te geven!

Klik hier om de prijzen te bekijken en online te boeken!